torsdag 1. oktober 2009

Tsunami - HVA SA DE???

Det er saann vi folte det da vi fikk de forste meldingene hjemmefra. Vi er ikke berort, og har kun faatt bruddstykker med informasjon.

All informasjon vi naa deler har dagbladet.no som kilde. Vi har ikke satt oss stort inn i saken, da internett er tregt, saa ikke arrester oss for daarlig research, og evt feil. Dette er i forste omgang et lite brev til vaare naermeste om at vi har det fantastisk bra.

Det er Samoa som er angrepet og har til naa 120 omkomne og store materielle odeleggelser. Det hele startet med et undervannsjorskjelv saa stort som 8,0 på Richters skala som igjen utviklet en bolge som skyllet innover Samoa. Det skal vaere Norske paa Oya, men ifolge dagbladet.no skal disse vaere trygge. Samoa ligger ca 1.500 km unna oya vi er paa, Nacula (oy i Yasawas) og Oarsman`s Bay Lodge (Hostel).

Vaare tanker gaar til alle omkomne, deres familier, men ogsaa vaare naermeste hjemme i Norge som har vaert mange timer uten livstegn fra oss. Dette beklager vi, men vi ante virkelig ikke omfanget av dette da vi ikke er i naerheten av internett.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar